sofa

Fönsterputs Butiker i stockholm

Vi har många butiker i alla stadsdelar så vi slipper långa resor och kan därmed hålla nere priserna p.g.a ringa resekostnader.

Fönsterbrädor ingår (många frågar) Insidor enl. överenskommelse.
Extra: Vi utför även puts av skyltar

Vid offert lämnas referenslista.

Skriftlig bekräftelse lämnas vid utfört arbete. Fönsterputsen sker ofta tidigt på morgonen. Vi kommer regelbundet var 14:e dag.  Även vintertid,
till högst -15 grader.

Vad våra kunder säger

Är vi helt nöjda? Oja! I vår bostadsförening har vi försökt sköta städningen själva i många år. Vilket delvis fungerat. Jag menar.. Alla städar olika och alla gör det olika ofta. Vissa sköter sig mycket bra och andra mindre bra. Med Mickes fönsterputs har alla blivit av med detta jobb och det ser bättre ut än tidigare! Vi borde hyrt in firman många år tidigare. Nåväl. Tror ingen som eventuellt flyttar kommer göra samma misstag! Mickes folk gör ett bra jobb!

- Georg H

Jag ger verkligen 5 stjärnor av 5 möjliga till Mickes fönsterputs och städ AB! Vi får inte bara ett skinande rent hem så ofta som vi önskar utan vi bemöts även av riktigt bra service. Har rekommenderat dem för vänner som även de valt att anlita dem och jag kommer även i fortsättningen att rekommendera dem för min umgängeskrets! 

- Johanna Bergstrand

Vi har anlitat Mickes fönsterputs o städ i kanske 10 år i vår förening för totalstädning av 2 hus trappuppgångar och portaler. Vi är så nöjda. Mycket pålitliga. Städaren är fantastisk. Vi kan helt enkelt inte byta. Alla medlemmar är så nöjda!

- Gun styrelseordförande, Bf Vega på GrevTuregatan

Wow! Nu är det såååå rent här hemma! 😀 Tusen tack till Tyresöföretaget Mickes fönsterputs och städ AB för en fantastiskt städning! Kanon service med trevlig personal, exemplarisk städning och bra priser! Kan varmt rek. detta företag! 🙂

- Sabah Hamadeh H

Verkligen värda 5 stjärnor. Pålitliga och noggranna . Kommer alltid avtalad tid och ser till att göra det lilla extra . Flexibla med tilläggstjänster då det behövs. 

- Lisa Påhlson

Vi har städning var 14 dag och är mycket nöjda med såväl resultat som personal. Vi kan rekommendera Mickes. Vi har även använt oss av fönstertvätten även det med gott resultat

- Tönu Nilsson

Vi anlitade denna firma i September. Vi har städning varann vecka och är super nöjda. Proffsigt bemötande från första början och att komma hem på fredagen och det är städat är helt underbart. Kan varmt rekommendera dem.

- Andrèa B

Brf.Stenbrottet 10 har i många år haft Mickes städ som entreprenör vi är jättenöjd med trappstädningen. Aldrig problem med att beställa utökad hjälp när behov uppstår. Gott bemötande kan rekommendera Mickes städ!

- Birgitta Meuller O, Brf.Stenbrottet 10

Bf Vega på GrevTuregatan. Vi har anlitat Mickes fönsterputs o städ i ksnske 10 år i vår förening för totalstädning av 2 hus trappuppgångar och portaler. Vi är så nöjda. Mycket pålitliga. Städaren är fantastisk. Vi kan helt enkelt inte byta. Alla medlemmar är så nöjda!

- Gun - styrelseordförande

En bra o pålitlig firma, lätt att kommunicera med och med konkurrenskraftiga priser!

- BRF Asken 7, Stockholm

Har städning varannan vecka och är supernöjd, bra utfört jobb och trevligt bemötande.

- Kristina W

Har anlitat Mickes fönsterputs till vår butikslokal i Vasastan under 5 år. Vi är 100% nöjda !

- ABC Collection

Vi har städhjälp varannan vecka och är mycket nöjda. Professionella och flexibla att ha och göra med.

- Kristopher Stenkula W

Kanonbra städning och trevligt bemötande!

- Pernilla S

Mycket pålitligt och smidigt företag. De putsar våra butiksfönster var 14:de dag och det fungerar klockrent. Rekommenderas varmt!

- Marianne Köhler S

5

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök för att berätta mer om tjänsten och för att gå igenom just dina behov.

10

Ingen bindningstid

Du kan säga upp våra tjänster när du vill, utan några som helst extra kostnader. Varför? Vårt mål är att underlätta ditt liv, inte försvåra det. Dessutom tror vi att en nöjd kund inte är särskilt benägen att byta tjänsteleverantör, därför kommer vi att göra allt för att du ska bli nöjd.

12

Alltid samma städare

Vi garanterar att din städning alltid kommer att utföras av samma person. Om denna person inte är tillgänglig, t.ex. på grund av semester, kommer vi att meddela dig om detta och diskutera en eventuell vikarie.

Offertförfrågan

Kontaktinformation

Mickes Fönsterputs & Städ

Pelles väg 13B, 135 58 Tyresö
Tel: 070 428 92 11

niklas@mickesfps.se

ansvarsforsakring
foretagarna
sry-servicebranschens-yrkesnamnd